Plannen maken voor uw nieuwe tuin of tuinrenovatie kan in elk seizoen. Bij Boji werken wij het hele jaar door aan de mooiste tuinen en streven wij samen met de hovenier en de tuinarchitect naar het prachtigste resultaat.
Zaterdag 9 september organiseerde Boji de Tuinschets en -adviesdag. De interesse was wederom groot! De agenda van tuinontwerpers Jeroen Binnekade en Lars Veenboer zat tussen 10.00 en 16.00 uur volgeboekt. Professionele tuinarchitecten denken met u mee, ook hebben zij de ervaring om uw eigen stukje groen bij uw wensen te laten aansluiten.  “De tuin zo indelen dat u altijd uw huis betreedt met droge, schone voeten”, is zomaar een van de vele praktische overwegingen die een tuinprofessional meeneemt in het ontwerp. U krijgt inspiratie met betrekking tot de indeling van de tuin: het denkproces wordt in gang gezet. Tijdens het tuingesprek komt u op nieuwe ideeën en mogelijkheden.

Wat kunt u verwachten als u naar de Boji Tuinschets- en Adviesdag komt?
U neemt maten, foto’s of een bouwtekening mee. Samen met de tuinarchitect voert u vervolgens ongeveer 3 kwartier een gesprek. Hierin geeft u uw tuinwensen aan (voor zover die bekend zijn). U wordt geadviseerd over de indeling en de vormgeving van de tuin. De volgende onderwerpen passeren bijvoorbeeld de revue: verharding, omheining, materialengebruik, hoogteverschillen, het gebruik van dode en levende materialen, afvoer van hemelwater, gevoel voor verhouding en bereikbaarheid…  Na het gesprek gaat u naar huis met een voorlopige tuinschets.
Vooraf een tijd reserveren raden wij u aan! Zo bent u verzekerd van een plaats bij de tuinarchitect aan tafel.

In 2017 zijn er nog 2 Tuinschets- en Adviesdagen: op zaterdag 14 oktober 2017 en zaterdag 11 november 2017. Reserveren kan via: 088-3034000 of info@boji.nl

Jeroen Binnekade Tuinschetsdag 9 september 2017