Napoleon Grills

Wij kiezen voor Napoleon Grills, niet alleen vanwege de bewezen functionaliteit en het uitmuntende design, maar ook vanwege de technologische hoogstandjes en de toegepaste technologie. Napoleon Grills is een Canadees bedrijf dat al meer dan 35 jaar producent is van barbecues en grills. Eenvoudige barbecues, ‘smokers’, en compleet ingerichte buitenkeukens op maat behoren tot de mogelijkheden. In onze showroom staan modellen uit de verschillende series van Napoleon. Eet u een hapje mee?

WWOO Buitenkeuken

Ontwerp jouw buitenkeuken, de ultieme lounge en/of outdoorcooking plek in jouw tuin. Zoek je een oplossing voor erfafscheiding, een buitenkeuken op je terras of een buitenkamer? Of wil je een spa creëren of een bbq plaats op je veranda? Een WWOO is vrijwel onderhoudsvrij en beschikbaar in lichtrijs of antraciet beton. Maak optimaal gebruik van de ruimte en mogelijkheden in jouw tuin!

JOUW BUITENKEUKEN

De mogelijkheden om je WWOO compleet te maken zijn eindeloos: een Big Green Egg, wasbak, stoere houten opbergkistjes, snijplanken, buitenhaard, noem het maar op. Ontwerp jouw ultieme buitenkeuken op basis van jouw tuin, wensen en budget.

Kom langs in onze showroom en pik een vorkje mee, laat je inspireren en test welke manier van buiten koken het beste bij u past.