Boji vertegenwoordigt de beste groene merken en staat voor een duurzame manier van werken

Boji is een geschikte partner bij het (her)inrichten van de openbare ruimte. Creativiteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Boji is gewend aan het samenwerken met gemeentelijke instellingen en is op de hoogte van de regelgeving. Duurzaamheid en kwaliteit zijn belangrijke uitgangspunten.

Niet alleen kan Boji u helpen bij het ontwerp en de materiaalkeuze, ook de uitvoering kan uitbesteedt worden. Boji werkt samen met verschillende partijen waaronder stratenmakers bedrijven die gewend zijn aan het opleveren van projecten in de openbare ruimte.

Ook het groenonderhoud van bijvoorbeeld parken en openbare tuinen kan door ons geregeld worden. Boji biedt oplossingen voor ‘groene’ verharding en parkeerplaatsen. Ook voor gerecycled kunststof voor straatinrichting en het aanleggen van steigers en allerhande straatmeubilair en speeltuin inrichting kunt u bij ons terecht. Boji vertegenwoordigt de beste groene merken en staat voor een duurzame manier van werken. We onderschrijven de regels van het verantwoord ondernemerschap.

Neemt u gerust contact op, wij beantwoorden uw vragen graag.