Publieke ruimte / bestrating

Bestrating

Niet alleen adviseert Boji bij het ontwerp en de materiaalkeuze bij bestrating en algehele inrichting van openbare ruimte, ook de uitvoering kan uitbesteedt worden. Boji werkt samen met verschillende partijen waaronder bijvoorbeeld stratenmaker bedrijven die gewend zijn aan het opleveren van projecten in de openbare ruimte. Boji is gewend samen te werken met gemeenten en overheidsinstellingen. Ook het groenonderhoud van bijvoorbeeld parken en openbare tuinen kan door ons geregeld worden.
Gebakken straatbakstenen neemt Boji af bij leverancier Bylandt. Hardgebakken klinkers van Bylandt voldoen altijd aan de hoge kwaliteitsnormen.

Voor veel openbare pleinen, verkeerinrichtingen, stads- en dorpskernen, wordt voor betonnen bestratingsmaterialen gekozen. Hiervoor doet Boji al vele jaren zaken met Ebema.
De realisaties die u in het projectboek van Ebema terugvindt zijn het levend bewijs van de functionele, innovatieve en eigentijdse oplossingen die Ebema aanreikt. Laat u inspireren.

Neem voor meer informatie & projectondersteuning contact op met de heer Jan Dekker op 0224-290 295. Bylandt en Ebema zijn Boji Labelhouder.

leverancier-logo-boji

 

 

 

 

Ge√Įnspireerd? Maak direct een afspraak met Jan! Neem een kijkje in onze showroom en bekijk ons assortiment online.