Publieke ruimte

Boji biedt oplossingen voor de buitenruimte die passen bij deze tijd! De buitenruimte vormt een onlosmakelijk onderdeel van de woon-, werk- en leefomgeving van mensen. Boji is een hoogwaardige en betrouwbare partner bij de inrichting van elke buitenruimte. Of het nu gaat om straatinrichting (kunststof palen, bruggen en steigers), horeca inrichting zoals stoelen en tafels voor terrassen, inrichting voor strandpaviljoens (levering van tijdelijke terrassen), groene parkeerplaatsen of afwatering voor campings en recreatie terreinen. Bij Boji zijn de mogelijkheden legio.

Boji is ook als geen ander in staat om maatwerk oplossingen voor alle mogelijke buitenruimten te bieden. Wij denken met u en uw uitvoerders mee. Wij laten u graag mee profiteren van onze jarenlange ervaring. De wensen van onze opdrachtgevers en relaties omzetten in mooie en tegelijk duurzame uitvoerbare plannen, daar gaat het om.

Boji vertegenwoordigt de beste groene merken en staat voor een duurzame manier van werken. We  onderschrijven de regels van het verantwoord ondernemerschap. Neem contact op en maak een afspraak met Jan Dekker.

Laat je inspireren

Maak hieronder je keuze: