Over ons

Door het ontbreken van een Smart TV werd de zoektocht naar een alternatief ingezet. Het viel ons op dat er nog relatief weinig bekend was over deze producten en dat het erg moeilijk was om hier degelijke informatie over te vinden. Er waren verschillende aanbieders in Nederland die deze producten verkochten maar deze websites waren onoverzichtelijk, prijzig en de service liet te wensen over. Dat moet toch overzichtelijker en goedkoper kunnen?

Daar ontstond Boji.nl, opgericht in 2020. Een webshop in Android TV boxen. Maar dan wél overzichtelijk met een degelijke en gerichte service. En dan ook nog met de betaalmogelijkheden die je gewend bent! Bij ons kun je terecht voor al je vragen over de nieuwste Android TV boxen. Door slim in te kopen kunnen we je altijd de scherpste prijs aanbieden.

 

Waarom Boji

Wij geloven dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om films en series in de beste kwaliteit te kunnen ervaren. Bij het ontbreken van een Smart TV bieden wij dé oplossing. Met een duurzaam product toveren wij jouw TV om tot een Smart TV. Ben jij al in het bezit van een Smart TV maar wil je een extra kijkplek creëren in de slaap-, kinder- of hobbykamer? Ook dan is een Android TV box een fantastisch product om aan jouw kijkbehoefte te voldoen.

We staan altijd voor je klaar en helpen je graag via de livechat op de website. Dus als je een vraag hebt over een product, of je wilt iets weten over de levertijden, hoef je alleen een chat te starten en wij schieten je te hulp. Zo ben jij snel geholpen en hoef je geen tijd te verspillen aan telefoneren of het versturen van mails.

Ben jij benieuwd wat deze Android TV boxen precies kunnen? Bekijk dan hieronder ons assortiment.
Terug naar boven