Over ons:

Boji is een specialist in tuininrichting. Wij leveren complete tuininrichting in elke stijl. Tuinmaterialen van wellness tot bestrating, van vijverfolie tot onderhoudsproducten, kortom alles wat u voor uw tuin nodig heeft. Wij hebben 2 showrooms en leveren tuinmaterialen door heel Nederland.

Daarnaast hebben wij een netwerk van tuinprofessionals: de Boji labelhouders. Hoveniers, tuinarchitecten en bouwbedrijven die kwaliteit leveren en werken met passie en kennis van zaken. Bedrijven waarmee u met een gerust hart zaken doet.

U bent middelpunt bij Boji. Komt u voor tuinadvies naar onze binnen- en buitentuin? Wij nemen in een prachtige ambiance de tijd om uw tuinwensen te bespreken. Wij laten u niet alleen alle tuinmaterialen zien, maar we geven u ook gedegen advies. Alle mogelijkheden, voor- en eventuele nadelen van de tuinmaterialen passeren de revue. Ontdek wat de mogelijkheden zijn in tuinstijlen en tuinsferen. Laat u adviseren en inspireren. Er kan vaak meer dan u denkt, zeker bij Boji. Omdat bij ons alles in dienst staat van een zorgeloos en duurzaam buitenleven. Wij bespreken graag uw tuinwensen, in onze showrooms of bij u thuis.

Waarom doet u zaken met Boji:

– goede uitvoering, planning en tijdige levering van tuinmaterialen
– tuin aanleg zonder stress, met het gewenste resultaat
– advies over de hoveniers en de tuinarchitecten in uw regio.

Bedrijfsgegevens:
Postadres:
Boji B.V.
Postbus 43
1740 AA Schagen

Showroom Schagerbrug:
Handelsweg 5
1751 HE Schagerbrug
Telefoon: 0224-290295
Email: info@boji.nl
Openingstijden:
do-vrij 09.00-17.00 uur
ma-di-woe-zaterdag en ‘s avonds: op afspraak

KVK nummer: 58977368
BTW nr: 853266554B01
Bank: Triodos NL20TRIO0197763278

Algemene voorwaarden Consument
Algemene voorwaarden Business-to-Business