Betaalmethoden

Welke betaalopties heb ik bij Boji?

Wij snappen dat jij zo veilig en snel mogelijk wilt betalen online. Daarom maken we het jou zo makkelijk mogelijk – terwijl wij jouw veilig garanderen. Bij Boji kun je namelijk op verschillende manieren betalen. Of je nu in Vlaanderen woont of in Nederland, bij ons maakt dat niet uit. Wij bieden jou alle benodigde betaalmogelijkheden, zodat je hoe dan ook veilig kunt afrekenen. Wanneer je namelijk begint met afrekenen - kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo voorkomen we samen dat niemand meekijkt tijdens het afrekenen. De transactiegegevens worden versleuteld verstuurd. Dit betekent dat ze niet ontcijferd kunnen worden. Dit komt door de SSL-verbinding. Dit groene slotje zie je linksboven naast de zoekbalk van jouw browser.

Betalen met iDEAL

Als Nederlandse consument ken je iDEAL hoogstwaarschijnlijk wel. iDEAL is namelijk gebaseerd op de mobiel bankieren app en internetbankierenomgeving en hanteert dezelfde bevallingstechnieken. Dit houdt in dat je er zeker van bent dat je veilig bent tijdens het afrekenen. iDEAL is namelijk net zo veilig als internet- en mobiel bankieren. Met iDEAL heb je de mogelijkheid om te betalen via jouw eigen bank. Tegenwoordig wordt iDEAL niet alleen aangeboden op webshops, maar steeds meer andere bedrijven beginnen het ook aan te bieden. Bijvoorbeeld voor het betalen van energierekeningen, giften aan goede doelen, betalen van gemeentebelastingen, etc. Meer informatie over betalen met behulp van iDEAL lees je op de website van iDEAL zelf. Klik op de afbeelding hieronder.

 

 


 

Betalen met Afterpay

AfterPay voert voor www.boji.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij www.boji.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €5,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €2.500,-

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy verklaring zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Afterpay Boji

Afterpay Betalen Boji
 


 

Betalen met in3

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het? 

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

 

  1. Kies & check:

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

  1. 1e betaling & verzending:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

  1. 2e & 3e betaling:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.


in3 betalen Boji

 Boji IN3 betalen


Betalen met Bancontact

Voor onze zuiderburen hebben wij uiteraard ook de mogelijkheid om af te rekenen. Je selecteert in onze webshop de inhoud van jouw winkelmandje en kiest Bancontact als betaalmethode. Je volgt de instructies online op met jouw digipas of kaartlezer. Tot slot krijg je een bevestiging van betaling te zien op het scherm. Het doorlopen van dit stappenplan is uiteraard volledig veilig. Het is namelijk zo dat de transactie in drie verschillende stappen verloopt.

  1.  Identificatie van de gebruiker. De kaartgegevens worden kenbaar gemaakt.

  2. Authenticatie. De gebruiker moet zichzelf verifiëren. Zo kunnen er geen online transacties gebeuren met een gestolen kaart.

  3. Autorisatie. De gebruiker geeft de toestemming om een transactie te laten doorgaan.


 


 

Betalen met PayPal

Met PayPal kun je snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay. Met PayPal geniet jij van aankoop- en fraudebescherming wanneer je een account opent. Daarnaast is jouw rekening volledig beschermd, kun je via hen terugbetalingen aanvragen en de klantenservice is zeer uitstekend en 24/7 open.

 


 

Betalen met Visa creditcard

Met een creditcard van Visa kun je bij meer dan 27 miljoen acceptatiepunten wereldwijd betalen. Daarmee is de Visa World Card de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Op alle adressen waar je een Visa-logo ziet, ben je welkom met jouw creditcard van Visa. In principe kun je de creditcard zien als een keurmerk. Alle webwinkeliers die de creditcard accepteren als betaalmiddel moeten namelijk aan strenge voorwaarden voldoen. Bijvoorbeeld met betrekking tot het opslaan van jouw creditcardgegevens. Naast de extra beveiliging door Verified by Visa, heb je als Visa Card-houder standaard Aflevergarantie*. Meer informatie hierover vind je in de Algemene Voorwaarden van Visa.


 


 

Betalen met Mastercard

Met een MasterCard kun je geld storten op jouw prepaid kredietkaart. Het werkt hetzelfde als een creditcard. Wereldwijd kun je met deze kaart betalen. Ook dus online bij Boji. Ook de MasterCard is via ICS verkrijgbaar en geniet daarom van dezelfde beveiligingen als een Visa creditcard. Naast de extra beveiliging door Mastercard ID Check, heb je als Mastercard-houder standaard Aflevergarantie. Als een artikel dat je via internet hebt gekocht niet wordt afgeleverd, draait ICS de betaling terug en hoef je niets te betalen. 


 

Betalen met Maestro

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om te betalen met Maestro. Maestro is een SEPA debitcard van MasterCard. Een Maestro Card moet je vooraf opladen om ermee te betalen. Hiermee kunnen consumenten binnen Europa veilig online aankopen doen. Net als met iDEAL zijn betalingen door middel van Maestro – gegarandeerde betalingen. Deze kunnen dus niet meer teruggedraaid worden door de consument zelf. Het is dan ook een veilige en praktische betaalmethode. Ook hier geldt hetzelfde voor de Visa creditcard en de Mastercard. Naast de extra beveiliging door Mastercard ID Check, heb je als Mastercard-houder standaard Aflevergarantie. Als een artikel dat je via internet hebt gekocht niet wordt afgeleverd, draait ICS de betaling terug en hoef je niets te betalen.


BACK TO TOP