In het voorjaar van 2017 was Boji trotse ambassadeur van de Landelijke Verkiezing “Mooiste Buitenstate van Nederland”. Bekijk de uitslag en het gewonnen tuinfeest op “De Mooiste Buitenstate van Nederland”.nl

(Zie hier onze video)

Wat houdt de verkiezing ‘De Mooiste Buitenstate’ in?

Alle huiseigenaren van een landelijk gelegen (vrijstaande) woning in Nederland worden via social media en Funda opgeroepen hun woning aan te melden als “De mooiste Buitenstate” van Nederland. De winnaar van de mooiste woning krijgt een culinair tuinfeest t.w.v. €5.000,- aangeboden plus de eer dat hun huis een jaar lang ‘De Mooiste Buitenstate van Nederland’ is.

Klantprofiel Buitenstate

Klanten van Buitenstate Makelaars zijn (potentiële) huiseigenaren die genieten van het wonen in een landelijke omgeving. De gemiddelde vraagprijs van de woningen die bij Buitenstate te koop staan bedraagt € 520.000,-. Buitenstate Makelaars zit daarmee in het hogere segment. Momenteel staan er ruim 600 woningen op de site, en natuurlijk vragen we de verkopers ook mee te doen aan de actie. Leuk om te vermelden: specialisatie en gerichte marketingaanpak levert de opdrachtgevers van Buitenstate een groot voordeel op. Uit onderzoek (Avans Hogeschool) is gebleken dat het verschil tussen vraagprijs en transactieprijs bij een Buitenstate Makelaar aanmerkelijk kleiner is dan bij de concurrentie. Dit levert verkopers gemiddeld € 17.000,- méér op.

IS UW WONING DEMOOISTE BUITENSTATE VAN NEDERLAND?